Цибулева дієта



Завдяки цибулевої дієті, розрахованої на тиждень, можна схуднути на 3-8 кілограмів, знизити рівень холестерину, підвищити імунітет. Цю чудову дієту винайшли французи - нація гурманів, тому не турбуйтеся про те, що доведеться харчуватися одним сирою цибулею. В основі дієти - цибульний суп, легкий і смачний, а ще можна їсти фрукти, овочі, іноді м'ясо. Суп потрібно їсти не менше трьох разів на день, а краще більше. Якщо захочете, можете їсти суп навіть на ніч.
Справа в тому, що у цибульного супу негативна калорійність, тобто організм витрачає на його перетравлення більше енергії, ніж цей суп дає. До того ж сам по собі цибуля - дуже хороший спалювач жиру. Тому чим більше ви будете його їсти, тим краще. Але, ні в якому разі, не відмовляйтеся від інших продуктів! Харчуючись тиждень тільки цибулевим супом, ви ризикуєте підірвати своє здоров'я.
Цибулева дієта не підходить для тих, у кого є гастрит з підвищеною кислотністю, виразкова хвороба та інші проблеми з травленням, всі інші можуть сміливо худнути з її допомогою. Якщо точно слідувати дієті, 1,5 - 2 кг. «Йдуть» вже на третій день. І не бійтеся за свіжість свого подиху - варену цибулю не дає запаху.
Цибулевий суп готують так:
Нарізають шість цибулин, два зелених болгарських перцю, пучок селери, кілька помідорів (за бажанням), шаткують невеликий качан капусти. З цих овочів варять звичайний суп на воді. Його можна посолити, додати різні спеції, соус каррі і невеликий кубик овочевого бульйону.


Тиждень на цибулевої дієті харчуємося так:
У перший день з апетитом їмо смачний суп і будь-які фрукти, окрім бананів і винограду.
У другий день їмо суп і овочі в будь-якому виді: смажені, відварні, тушковані, салати.
На третій день суп, фрукти (крім бананів і винограду), овочі крім картоплі.
На четвертий день вже початківець набридати суп, овочі, фрукти, склянку молока або ряжанки. Можна навіть з'їсти один - два банани.
Весь п'ятий день їмо суп, свіжі або консервовані помідори, і м'ясо. Порція м'яса повинна бути не більше 300 гр., Переважніше яловичина або курка. Можна замінити м'ясо рибою.
Шостий день харчуємося неабияк обридлим супом (не здаємося, їмо не менше трьох разів на день!) І яловичиною. Порція яловичини знову 300 гр., Можна їсти зелений салат, зелений солодкий перець, огірочки. Фрукти сьогодні не їмо.
Сьомий день, з апетитом (останній день же) їмо суп, можна тільки один раз за день! Додатково варимо темний рис і їмо його з будь-якими овочами. П'ємо несолодкий фруктовий сік.
Під час дієти потрібно пити не менше двох літрів рідини, можна пити несолодкі чай і кава, просту воду. Алкоголь - тільки через день після закінчення дієти, а краще через кілька днів. Вкрай небажано вживати борошняні вироби, цукор, лимонад.
Повторити дієту можна через два тижні, не раніше. Особливо важливо витримати двотижневу перерву, якщо ви скинули більше 5 кг.
Можна дійти висновку, що у цибулевої дієти тільки один мінус - суп набридає, і потрібно змушувати себе його їсти. А в іншому одні плюси: дієта смачна, продукти для неї можна купити в будь-якому магазині, вони дешеві і корисні. До того - ж розмір порцій майже не обмежений, значить, голодувати не доведеться. Тому, якщо ви зібралися худнути і у вас все в порядку з травленням, сміливо сідайте на цибульну дієту, схуднете із задоволенням.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії