Дієта на кефірі: мінус 5 кілограмів за 7 днів



Дієта на кефірі: мінус 5 кілограмів за 7 днів

Дієта на кефірі - одна з найпопулярніших і дієвих. Воно й зрозуміло - кефір корисний сам по собі, він позитивно впливає на травлення, багатий вітамінами і антиоксидантами, що додають не тільки стрункість фігури, але і свіжість лиця! Не дарма її так люблять російські знаменитості - Лариса Доліна, Лоліта Мілявська і співачка Алекса - ось лише неповний список зірок, які худнули, і схудли на кефірі.


7-денна дієта кефіру - досить непросте випробування для організму, тому сідати на неї можна не частіше, ніж 3 рази на рік.
Дієта на кефірі: застереження

Сьогодні ми розповімо вам, що таке дієта кефіру і з чим її їдять. Як ми вже встигли з'ясувати, кефір - корисний продукт, а значить, сидячи на дієті кефіру ви можете принести користь не тільки фігурі, але і організму в цілому - очиститися від шлаків, поліпшити травлення і знизити рівень холестерину в крові і навіть підвищити імунітет. Однак зловживати кефіром теж не варто - дієтологи не рекомендують вживати більше півтора літрів кефіру на день. До того ж, не слід вдаватися до кефірної дієті, якщо ви страждаєте від хвороб шлунка або гастриту.

Власне, дієта на кефірі

Тепер, коли ми розібралися, в яких випадках не можна сідати на дієту кефіру, розглянемо, що, власне, являє собою ця дієта. Стандартна дієта на кефірі (а її варіантів існує безліч) розрахована на тиждень, простіше кажучи, на 7 днів. 7-денна дієта кефіру - досить непросте випробування для організму, тому сідати на неї можна не частіше, ніж 3 рази на рік.

Меню дієти на кефірі
1 день: 1,5 літра кефіру і варену картоплю (не більше 5 штук)
2 день: 1,5 літра кефіру і 100 грамів відвареної курки
3 день: 1,5 літра кефіру і 100 грамів відвареної яловичини
4 день: 1,5 літра кефіру і 100 грамів відвареної або запеченої риби
5 день: 1,5 літра кефіру, і фрукти і овочі
6 день: можна тільки 1,5 літра кефіру
7 день: вихід з дієти кефіру - можна пити лише мінеральну воду, чим більше, тим краще

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії