Дієта 7 днів



Дієта 7 днів 7 кг - звучить багатообіцяюче і спокусливо. Однак далеко не всі дієти, які пропонують втрачати щодня по кілограму, безпечні для здоров'я. Швидко скинути зайву вагу і зберегти баланс білків, жирів і вуглеводів допоможе дієта трьох продуктів.


«Три кити» ЗДОРОВ'Я
Той факт, що щоденний раціон повинен бути завжди повноцінним давно став прописною істиною. На ній заснований такий популярний метод, як, наприклад, популярна дієта улюблена 7 днів, і дієта трьох продуктів. Раціон останнього способу складають вівсяна крупа, сир і яблука. Вівсянка містить «складні» вуглеводи, які для розщеплення вимагають енергії з жирових запасів. Крім того, вона багата легко розчинною клітковиною, яка насичує організм навіть у зовсім невеликих кількостях. Не варто забувати, що це відмінний продукт для хорошої роботи травної системи і особливо кишечника.

Сир - незамінний помічник при схудненні. Він багатий білками, амінокислотами, ненасиченими жирними кислотами і володіє низькою калорійністю - всього 86 ккал. Яблука вважаються одним з улюблених продуктів дієтологів. Мало який інший продукт містить стільки вітамінів С, А, В, які необхідні для хорошого травлення. Вони низькокалорійні і при цьому насичують організм необхідними цукрами.

СВІЖИЙ РАЦИОН
Дієта 7 кг за тиждень меню має досить просте, яке повторюється з дня на день:
Сніданок: вівсяна каша, 2 яблука;
Обід: вівсяна каша з медом, 100 г сиру, 3 яблука;
Вечеря: 3 яблука, 100 г сиру.
Щоденний раціон майже повністю складається зі свіжих продуктів, тому не доведеться годинами стояти біля плити. Потрібно випивати не менше двох літрів негазованої води в добу, враховуючи несолодкий чай, вітамінні настої на травах. Перші два дні буде досить важко, тому в цей час можна додати в обід салат із зелені і свіжих овочів з низьким вмістом крохмалю: помідорів, моркви, брокколі, часнику, кропиви.

Оскільки для нормального функціонування організму необхідні поліненасичені жирні кислоти, сир бажано вибирати з середньою часткою жирності. Він легко засвоюється і при цьому не дозволяє включити механізм запасання жирів.

Прийом їжі бажано закінчити за чотири години перед сном. Якщо мучить почуття голоду, можна випити склянку води з розчиненою в ньому чайною ложкою натурального меду - і корисно, і смачно.

ПРО ЩО ПОТРІБНО ПАМ'ЯТАТИ
Дієта на 7 днів вимагає досить строго дотримання режиму харчування. Якщо його порушити, про щоденну втрату ваги до півтора кг на день можна забути. При всій поживності компонентів раціону з дієтою ви не зможете отримувати всі необхідні елементи, тому прийом вітамінних комплексів буде тільки на користь.

Що стосується фізичних навантажень, в останні три дні краще обмежити свій рух і посидіти вдома: можливі несподівана слабкість і сонливість. З цієї причини виходити з дієти потрібно поступово, додаючи в щоденний раціон м'ясо і обов'язково рибу.

Дієта 7 днів 7 кг відгуки залишає в основному хороші, хоча частина жінок відзначають складність дотримання щоденного меню. Навіть домігшись відмінного результату, не варто надихатися і продовжувати процес схуднення - необхідний місячний перерва. Організм повинен звикнути, і тоді втрачені кілограми дійсно підуть назавжди.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії