Дієта космонавтів



На день космонавтики пора погдотовіть свій організм якщо не до польоту в космос, то хоча б до літнього сезону. Якщо ви хочете швидко скинути вагу за 20 днів, то дієта космонавтів якраз для вас.
Дієта космонавтів. Опис, меню та рекомендації


Своє космічні назву дієта отримала не випадково. Воно з'явилося через порівняння дієти з підготовкою підкорювачів космосу. Складно, витрачається багато енергії, але ефективно.

Основі принципу дієти космонавтів є те, що організм отримує тільки білки, на засвоєння яких організм витрачає дуже багато енергії. У результаті вага швидко знижується.

Пробувати дієту на собі можна, тільки якщо ви абсолютно здорові, тому як не всякий організм може впоратися з навантаженням.

Але за швидку втрату ваги доведеться заплатити різноманітністю продуктів. Всі 20 днів ваше меню не буде сильно відрізнятися.

Сніданок - склянка кефіру або чашка кави і одне яйце (зварене або підсмажене без використання масла).

Обід - половина вареної курки без шкіри і 500 мл бульйону, в якому вона ВАРІА.

Полудень - склянка кефіру або чашка кави.

Вечеря - 200 грамів знежиреного сиру або стакан кефіру.

Сіль, цукор і спеції їсти не можна, але можна воду без газу в необмежених кількостях. Так само рекомендується почати прийом вітамінів - вони корисні для організму і дозволять підтримувати ваше самопочуття у звичному ритмі.

Відвідування фітнес-клуби варто виключити, щоб не довести свій організм до повного виснаження. А дотримуватися дієти слід не більше 20 днів і не більше 1-2 рази на рік, інакше у вас не буде сил не тільки полетіти в космос, а й навіть сходити на пляж, щоб продемонструвати свої результати. Після дієти не слід різко налягати на звичні продукти і пробувати всі страви в улюблених ресторанах. Вводите продукти поступово і притримайте себе від вживання жирної, гострої, смаженої та копченої їжі ще на кілька тижнів.

Дієта космонавтів добре себе зарекомендувала, але підходить не всім. Якщо у вас є сила волі, бажання і зайва вага, який потрібно скинути, то ми морально з вами ... адже відмовитися від смачних частувань столичних рестораторів дуже важко ;)

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії