Дієта від світлани фус



Тиждень 1
ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Сніданок
Омлет з кольоровою капустою і зеленню - 250 г
Хліб зерновий - 50 г
Гранат - 1 шт
Другий сніданок
Яблука печені з сиром та родзинками - 150 г / 50 г/10 г
Обід

Суп овочевий з фрикадельками з індичатини - 300 г / 80 г
Каша гречана - 150 г
Буряк зі сметаною - 130/20 г
Вечеря
Морська капуста - 100 г
Печена картопля - 150 г
Риба відварна - 150 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1475 ккал
ДЕНЬ ДРУГИЙ
Сніданок
Пластівці зернові - 45 г
Йогурт 1% - 200 г
Сухофрукти (родзинки) - 10 г
Горіхи волоські - 15 г
Апельсин - 1 шт
Другий сніданок
Яблука печені з корицею - 200 г
Обід
Борщ пісний зі сметаною - 300/10 г
Помідор зі сметаною - 100/10 г
Яйця - 80 г
Хліб зерновий - 20 г
Вечеря
Лосось, запечений із зеленню - 150 г
Салат овочевий - 240 г
Хліб зерновий - 30 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Компот з яблук, без цукру - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1400 ккал
ДЕНЬ ТРЕТІЙ
Сніданок
Пластівці зернові - 200 г
Фрукти (можна заморожені) - 50 г
Закваска кисломолочна - 200 г
Другий сніданок
Сир зі сметаною - 80/20 г
Сухофрукти (родзинки) - 10 г
Гранат - 1 шт
Обід
Квасоля, тушкована з овочами - 240 г
Салат зі свіжих овочів - 160 г
Сир фета - 20 г
Вечеря
Риба запечена - 120 г
Яйце - 20 г
Морська капуста - 100 г
Капуста тушкована - 200 г
Хліб зерновий - 30 г
Протягом дня
Кефір - 200 мл
Яблуко - 200 г
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1489 ккал
ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ
Сніданок
Ікра з запечених кабачків і баклажанів - 150 г
Омлет з двох яєць із зеленню
Хліб зерновий - 30 г
Ківі - 2 шт
Другий сніданок
Яблука печені - 200 г
Обід
Салат зі свіжих овочів - 200 г
Каша гречана - 155 г
Тушкована індичка - 120 г
Вечеря
Капуста тушкована з грибами - 250 г
Печена картопля з часниковим соусом - 150 г
Сир фета - 30 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Яблука - 200 г
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1389 ккал
ДЕНЬ П'ЯТИЙ
Сніданок
Пластівці зернові - 45 г
Кефір - 200 г
Апельсин - 100 г
Другий сніданок
Сир зі сметаною - 80 г/20 г
Ягоди (полуниця, вишня, можна заморожені) - 50 г
Обід
Суп овочевий - 300 г
Індичка тушкована - 100 г
Буряк зі сметаною - 130 г/20 г
Хліб зерновий - 20 г
Вечеря
Салат з капусти - 250 г
Риба, запечена з овочами під маринадом - 180 г
Хліб - 30 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Яблуко - 200 г
Компот із сухофруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1349 ккал
ДЕНЬ ШОСТИЙ
Сніданок
Пластівці зернові - 45 г
Йогурт 1% - 200 г
Грейпфрут - 1 шт
Другий сніданок
Яблука, запечені з сиром та родзинками - 150 г/50 г/10 г
Обід
Суп овочевий з цвітною капустою - 300 г
Салат зі свіжих овочів - 200 г
Телятина тушкована - 100 г
Вечеря
Каша гречана - 150 г
Капуста тушкована з грибами - 200 г
Варене яйце - 40 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Компот із сухофруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1312 ккал
ДЕНЬ СЬОМИЙ
Сніданок
Пластівці зернові - 45 г
Кефір - 200 мл
Горіхи - 15 г
Ізюм - 10 г
Ківі - 2 шт
Другий сніданок
Сир зі сметаною - 80 г/20 г
Ягоди (полуниця, вишня, можна заморожені) - 50 г
Чорнослив - 25 г
Обід
Баклажани, фаршировані овочами під сиром - 250 г
Тушкована індичка - 100 г
Хліб - 30 г
Вечеря
Овочева нарізка - 220 г
Лосось, запечений із зеленню - 150 г
Хліб зерновий - 20 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна - 200 мл
Компот з яблук - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1408 ккал

Тиждень 2
ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Сніданок
Салат зі свіжих овочів (помідор - 40 г, огірок - 25 г, перець - 15 г, стебла селери - 15 г, цибуля зелена - 5 г, оливкова олія - ​​10 г) - 100 г
Омлет з зеленню - 150 г
Сир твердий - 40 г
Другий сніданок
Сир зі сметаною - 100 г/25 г
Грейпфрут - 1 шт
Обід
Борщ - 250 г
Тушкована телятина - 150 г
(Горбуша, запечена із зеленню - 180 г)
Баклажан, запечений з часником і сиром - 100 г / 2 г/10 г
Вечеря
Тушкована індичка з цибулею та сметаною - 150 г/20 г/10 г
(Або риба відварна в овочевому бульйоні зі спеціями - 180 г)
Салат зі свіжих овочів (помідор - 100 г, рукола - 15 г, салат - 20 г, цибуля зелена -10 г, кріп - 5 г, оливкова олія - ​​10 г) - 150 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна 2,5% - 250 мл
Компот із заморожених фруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1655 ккал
ДЕНЬ ДРУГИЙ
Сніданок
Салат з моркви із сметаною - 100 г/25 г
Сир - 150 г
Мед натуральний - 9 г (1 ч.л.)
Другий сніданок
Ківі - 100 г
Сир адигейський - 50 г
Обід
Капуста, тушкована з грибами - 210 г
Куряче стегно, запечене з зеленню - 150 г
Вечеря
Лосось, запечений із зеленню - 150 г
Салат овочевий (рукола - 30 г, листя салату - 50 г, огірок - 50 г, помідор - 50 г, цибуля - 10 г, кріп - 10 г, олія оливкова - 10 г) - 200 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна 2,5% жирності - 250 мл
Компот з яблук, без цукру - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1473 ккал
ДЕНЬ ТРЕТІЙ
Сніданок
Каша гречана - 100 г
Салат овочевий (помідор - 100 г, салат - 20 г, кріп - 5 г, цибуля - 5 г, олія оливкова - 5 г) - 130 г
Сир моцарела - 30 г
Другий сніданок
Сир (5%) зі сметаною - 100 г/20 г
Грейпфрут - 1 шт
Обід
Суп пюре овочевий (броколі - 50 г, морква - 25 г, корінь петрушки - 20 г, цибуля - 20 г, зелень - 10 г, картопля - 20 г, оливкова олія - ​​5 г) - 200 г
Печінка, тушкована з цибулею - 150 г (брутто -180 г)
Вечеря
Омлет (яйця - 2 шт, молоко - 50 мл) з грибами - 130/50 г
Капуста, тушкована з цибулею і морквою - 150 г
Креветки відварні - 70 г
Протягом дня
Кефір 1% - 200 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1281 ккал
ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ
Сніданок
Вівсяні пластівці - 30 г
Сир 5% - 70 г
Яблука - 50 г
Ківі - 50 г
Кефір 1% - 100 г (все змішати в блендері)
Другий сніданок
Кефір 1% - 200 мл
Обід
Ікра кабачкова - (купівельна в банках) - 100 г
Тушкована індичка з овочами - 150 г/30 г
Хліб зерновий - 30 г
Вечеря
Салат зі свіжих овочів (помідори - 50 г, огірки - 50 г, перець - 30 г, кріп - 10 г, цибуля - 10 г, олія оливкова - 10 г) - 150 г
Горбуша, запечена із зеленню - 200 г
Протягом дня
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1220 ккал
ДЕНЬ П'ЯТИЙ
Сніданок
Салат овочевий (капуста - 50 г, огірок - 40 г, кріп - 5 г, цибуля - 5 г, оливкова олія - ​​10 г) - 100 г
Риба запечена із зеленню з оливковою олією - 100 г
Обід
Салат овочевий (помідори - 50 г, огірки - 50 г, рукола - 10 г, перець - 30 г, кріп - 5 г, цибуля - 5 г, олія оливкова - 10 г) - 150 г
Риба тушкована з овочами і томатним соком - 200 г
Вечеря
Салат овочевий (капуста - 50 г, огірок - 40 г, редис - 30 г, кріп - 10 г, цибуля - 10г, оливкова олія - ​​5 г) - 140 г
Рибні котлети парові 150 г
Протягом дня
Компот із сухофруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
747 ккал
ДЕНЬ ШОСТИЙ
Сніданок
Омлет з зеленню - 150 г
Помідори з сиром моцарелла - 150 г/50 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Обід
Овочевий суп-пюре (цвітна капуста, морква, цибуля, горошок морожений, корінь петрушки, зелень) - 250 г
Салат зі свіжих овочів (капуста - 50 г, огірок - 50 г, кріп - 10 г, цибуля зелена - 10 г, олія оливкова - 10 г) - 120 г
Телятина тушкована з овочами - 150 г/45 г
Полудень
Яблуко - 150 г
Закваска кисломолочна 2,5% - 200 мл
Вечеря
Овочі, запечені великими шматками (помідор, кабачок, перець, баклажан, морква, гриби, цибуля, зелень, оливкова олія) - 150 г
Куряча грудка (відбити, замаринувати з часником і зеленню, запекти під сметаною (20 г) - 120 г
Протягом дня
Компот із заморожених фруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1364 ккал
ДЕНЬ СЬОМИЙ
Сніданок
Вівсяні пластівці - 30 г
Сир 5% - 70 г
Яблука - 50 г
Ківі - 50 г
Кефір 1% - 100 г
Горіхи волоські - 20 г (все змішати в блендері)
Другий сніданок
Закваска кисломолочна 2,5% - 200 мл
Обід
Лосось на пару зі спеціями - 200 г
Салат зі свіжих овочів (рукола - 50 г, помідор - 60 г, листя салату - 20 г, оливкова олія - ​​5 г, сік лимона - 0,5 чайної ложки, сир моцарелла - 30 г) - 150 г
Вечеря
Капуста, тушкована з грибами - 150 г
Яйце - 40 г
Креветки відварні - 100 г
Протягом дня
Компот з яблук - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1400 ккал

Тиждень 3
ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Сніданок
Каша гречана з оливковою олією - 150 г/10 г
Помідори з сиром моцарелла - 150 г/50 г
Другий сніданок
Яблуко - 250 г
Обід
Борщ зі сметаною - 200 г/20 г
Телятина, тушкована з цибулею - 120 г
Баклажани, запечені з помідором і грибами на оливковій олії (баклажани - 100 г, помідор - 20 г, гриби - 30 г, оливкова олія - ​​10 г) - 150 г
Вечеря
Морська капуста - 50 г
Котлети рибні парові - 130 г
Салат зі свіжих овочів (капуста - 100 г, огірок - 40 г, зелень -10 г, оливкова олія -10 г) - 150 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Протягом дня
Компот із сухофруктів - 500 мл
Закваска кисломолочна 2,5% - 200 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1243 ккал
ДЕНЬ ДРУГИЙ
Сніданок
Яйце - 1 шт.
Салат з капусти з кропом і оливковою олією - 150 г / 5 г/10 г
Сир фета - 50 г
Другий сніданок
Кефір 1% - 200 мл
Ягоди (полуниця) - 200 г
Обід
Рис дикий з овочами (рис - 40 г, горошок заморожений - 30 г, помідори - 30 г, гриби - 30 г, перець - 30 г, спеції) - 200 г
Курячі стегна, запечені із зеленню - 150 г/10 г
Яйце - 1 шт
Вечеря
Свіжі овочі (помідори - 50 г, огірки - 50 г, перець - 50 г, листя салату - 40 г, рукола - 10 г) - 200 г
Риба, запечена із зеленню - 150 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Протягом дня
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1276 ккал
ДЕНЬ ТРЕТІЙ
Сніданок
Каша гречана - 100 г
Помідори - 150 г
Сир моцарела - 40 г
Другий сніданок
Йогурт без добавок і цукру - 2 бут
Яблуко - 200 г
Обід
Борщ - 200 г
Індичка, тушкована з овочами - 150 г/40 г
Хліб цільнозерновий - 50 г
Вечеря
Креветки - 30 г
Овочі, запечені великими шматками (баклажани, помідори, гриби, перець, цибуля, оливкова олія - ​​5 г) - 200 г
Томатний сік без солі - 250 мл
Протягом дня
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1214 ккал
ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ
Сніданок
Вітамінізовані пластівці зі шматочками банана, кокоса, яблука і кешью - 100 г
Закваска кисломолочна 0% - 250 г
Другий сніданок
Фрукти - 250 г
Обід
Свіжі овочі (помідори - 100 г, огірки - 50 г, перець - 50 г, салат - 30 г, цибуля - 10 г) - 220 г
Оливки з кісточками - 5 шт
Філе куряче, запечене зі спеціями - 160 г
Вечеря
Баклажани (150 г), запечені з помідором (50 г) і грибами (50 г), олія оливкова (10 г) - 250 г
Яйце - 2 шт
Томатний сік - 200 мл
Протягом дня
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1221 ккал
ДЕНЬ П'ЯТИЙ
Сніданок
Свіжі овочі (помідор - 160 г, рукола - 20 г, кріп - 20 г) - 200 г
Авокадо - 1/4 шт
Сир 5% - 125 г
Обід
Салат овочевий (капуста - 120 г, огірок - 100 г, кріп - 10 г, цибуля - 10 г, оливкова олія - ​​10 г) - 240 г
Рибні котлети парові (минтай) - 120 г
Вечеря
Кабачки тушковані (брутто: кабачки - 200 г, морква - 50 г, помідор - 120 г, цибуля ріпчаста - 50 г) - 200 г
Сметана - 20 г (на порцію)
Хліб 30 г
Сир 5% 125 г
Загальна енергетична цінність раціону
673 ккал
ДЕНЬ ШОСТИЙ
Сніданок
Яйця -1 шт
Капуста тушкована з морквою і цибулею - 180 г
Оливки з кісточками - 5 шт
Хліб цільнозерновий - 50 г
Обід
Салат зі свіжих овочів (капуста пекінська - 150 г, горошок - 30 г, зелень - 10 г, цибуля - 10 г, олія оливкова - 10 г) - 200 г
Телятина відварна зі спеціями - 150 г
Полудень
Фрукти - 200 г
Закваска кисломолочна 2,5% - 250 г
Вечеря
Овочі, запечені великими шматками (помідор, перець, баклажан, гриби, цибуля, зелень, оливкова олія - ​​5 г) - 200 г
Риба (морський окунь) на пару - 150 г
Загальна енергетична цінність раціону
1168 ккал
ДЕНЬ СЬОМИЙ
Сніданок
Вітамінізовані пластівці зі шматочками банана, кокоса, яблука і кешью - 80 г
Закваска кисломолочна 0% - 250 г
Другий сніданок
Фрукти - 200 г
Обід
Овочі відварені для супу пюре великими шматками (броколі - 50 г, цвітна капуста - 50 г, горошок - 30 г, морква - 50 г, корінь петрушки - 30 г, цибуля - 30 г, оливкова олія - ​​10 г (на порцію) - 200 г
Форель морська на пару зі спеціями - 150 г
Вечеря
Салат зі свіжих овочів (капуста - 130 г, огірок - 50 г, кріп - 10 г, цибуля - 10 г, оливкова олія - ​​10 г) - 200 г
Креветки відварні - 120 г
Хліб цільнозерновий - 50 г
Протягом дня
Компот із сухофруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1272 ккал

Тиждень 4
ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Сніданок
Салат овочевий з оливковою олією - 200 г
Сир моцарела - 50 г
Яйце
Хліб цільнозерновий - 50 г
Другий сніданок
Йогурт без добавок і цукру - 200 г
Горіхи волоські - 30 г
Фрукти - 200 г
Обід
Телятина тушкована з цибулею - 150 г
Салат зі свіжих овочів (капуста пекінська - 160 г, морква - 30 г, зелень -10 г, оливкова олія -10 г) - 200 г
Вечеря
Морська капуста - 100 г
Котлети рибні парові - 150 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Протягом дня
Компот із сухофруктів - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1230 ккал
ДЕНЬ ДРУГИЙ
Сніданок
Салат з овочів - 200 г
Авокадо - 1/4 шт
Сир фета - 50 г
Хліб цільнозерновий - 50 г
Другий сніданок
Нектарин - 200 г
Кефір 1% - 200 мл
Обід
Перець, фарширований овочами (рис - 40 г, морква - 50 г, гриби - 50 г, цибуля ріпчаста - 30 г, спеції, олія оливкова - 10 г) - 250 г
Курячі стегна, запечені із зеленню - 120 г
Вечеря
Кабачки тушковані (брутто: кабачки - 200 г, морква - 50 г, помідор - 120 г, цибуля ріпчаста - 50 г) - 200 г
Сметана - 20 г (на порцію)
Риба (морський окунь) на пару - 120 г
Протягом дня
Відвар шипшини - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1231ккал
ДЕНЬ ТРЕТІЙ
Сніданок
Каша гречана - 100 г
Салат з овочів з оливковою олією - 150 г
Сир моцарела - 50 г
Другий сніданок
Яблуко - 1 шт
Нектарин - 1 шт
Обід
Салат зі свіжих овочів (капуста - 100 г, огірок - 90 г, кріп - 10 г, оливкова олія - ​​10 г) - 200 г
Форель морська, запечена зі спеціями - 150 г
Томатний сік - 250 мл
Вечеря
Помідори - 100 г
Авокадо - 1/4 шт
Перець - 70 г
Креветки - 150 г
Хліб - 30 г
Протягом дня
Кефір 1% - 200 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1260 ккал
ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ
Сніданок
Вітамінізовані пластівці зі шматочками банана, кокоса, яблука і кешью - 100 г
Закваска кисломолочна 0% - 100 г
Другий сніданок
Фрукти - 250 г
Обід
Свіжі овочі (листя салату - 30 г, помідори -100 г, перець - 50 г, цибуля синій кримський - 40 г) - 220 г
Куряче філе запечене - 150 г
Вечеря
Овочі, запечені великими шматками (баклажани, помідори, гриби, перець, цибуля, оливкова олія - ​​5 г) - 250 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Яйце - 2 шт
Загальна енергетична цінність раціону
1268 ккал
ДЕНЬ П'ЯТИЙ
Сніданок
Салат овочевий (капуста - 100 г, огірок - 80 г, кріп - 10 г, цибуля - 10 г, оливкова олія - ​​10 г) - 200 г
Сир 5% - 125 г
Обід
Цвітна капуста парова, брокколі парова, сметана - 200 г/20 г
Риба (морський окунь) відварна - 150 г
Хліб цільнозерновий - 30 г
Вечеря
Овочі тушковані - 210 г
Креветки - 130 г
Загальна енергетична цінність раціону
882 ккал
ДЕНЬ ШОСТИЙ
Сніданок
Картопля відварна - 120 г
Салат з пекінської капусти - 150 г
Сир моцарела - 50 г
Обід
Салат зі свіжих овочів (капуста - 100 г, огірок - 80 г, кріп - 10 г, цибуля зелена - 10 г, олія оливкова - 10 г) - 200 г
Телятина відварна - 120 г
Полудень
Фрукти - 150 г
Закваска кисломолочна 2,5% - 200 г
Вечеря
Овочі, запечені великими шматками (помідор - 50 г, перець - 50 г, баклажан - 80 г, гриби - 50 г, цибуля - 20 г, зелень - 10 г, оливкова олія -10 г) - 250 г
Куряча грудка (відбити, замаринувати з зеленню, запекти) - 120 г
Загальна енергетична цінність раціону
1231 ккал
ДЕНЬ СЬОМИЙ
Сніданок
Салат овочевий -160 г
Сир 9% - 100 г
Ківі - 2 шт
Другий сніданок
Яблуко печене з чорносливом і сметаною - 150 г/25 г/10 г
Ягоди (полуниця, вишня - можна заморожені) - 50 г
Обід
Овочеве рагу - 300 г
Тушкована індичка - 100 г
Хліб - 30 г
Вечеря
Салат з овочів - 220 г
Горбуша, запечена із зеленню - 150 г
Хліб зерновий - 30 г
Протягом дня
Закваска кисломолочна 2,5% - 200 мл
Компот з яблук - 500 мл
Загальна енергетична цінність раціону
1141 ккал

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії