Дієта Мірімановой



Дієта Катерини Мірімановой "Мінус 60"
"Не намагайтеся починати з завтрашнього дня, починайте прямо зараз. Чи не звинувачуйте себе за те, що набрали зайву вагу і худніть заради себе!" - Саме під цим гаслом представлена ​​дієта "Мінус 60" Катерини Мірімановой - жінки, якій вдалося скинути 60 кілограмів зайвої ваги. Дієта «Мінус 60» особливо актуальна, тому що вона не тільки допоможе скинути велику вагу, але і виключить ймовірність повернення кілограмів, якщо ви будете дотримуватися її постійно.



Правила дієти "Мінус 60"

За дієті Мірімановой ви можете вживати в їжу будь-які продукти харчування і в будь-яких кількостях до 12 години дня. Однак, молочний шоколад заборонений. Після 12 годин обов'язково повинні бути 2 прийоми їжі, які щодня проходять в один і той же час, наприклад, в 15 і 18 годин. Після полудня виключаються смажені на олії страви. М'ясо, картопля, риба, макарони - такі поєднання суворо заборонені і гарніром можуть бути рис, овочі і гречка. На десерти вживайте фрукти: цитруси, ківі, кавун, ананас, чорнослив, яблука або сливи. Під час останнього прийому їжі дозволені тільки м'ясо, рис, гречка, овочі, молочні та сирні продукти, фрукти, перераховані вище. З овочів заборонені бобові, баклажани, кукурудза, гриби, горошок, гарбуз і картоплю. Після 18 годин дієта Катерини Мірімановой дозволяє до вживання тільки воду.


Система харчування по дієті "Мінус 60" Катерини Мірімановой

1. Сніданок повинен бути обов'язково для того, щоб в організмі активізувалися обмінні процеси. Чай або кава і пара сухариків - відмінний варіант.
2. Білий цукор по дієті Мірімановой замінюється фруктозою або коричневим цукром.
3. Алкоголь дозволений тільки у вигляді червоного сухого вина (невелика кількість)
4. Після 12 годин білий хліб повинен бути замінений на житній або сухарики.
5. Чим ближче до 18 години ви повечеряєте, тим довше ви будете залишатися ситої.
6. Пийте стільки води, скільки хочеться вам. Не потрібно вливати в себе насильно рідина.

Дієта "Мінус 60" Катерини Мірімановой хороша тим, що улюблені "шкідливі" продукти дозволені до вживання. Думка "я з'їм це завтра з ранку", яка може виникати з "голодним" вечорами є великим стимулом до силі волі. Як тільки організм запам'ятає "годинник харчування", вага активно стане знижуватися. Корисним і ефективним буде застосування дієти "Мінус 60" в поєднанні з фізичними вправами.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії