Дієта з активованим вугіллям



Отже, здравствуйте! Сьогодні ми продовжуємо свою статтю і чудодійною дієті «Вугілля активоване для схуднення». Останнім часом, мабуть, вже всі чули про нібито чудодійною дієті, в основі якої лежить доступний всім активоване вугілля. Сьогодні ми розповімо, про те, наскільки безпечна і ефективна ця дієта.


Із чого ж складаються ці чудодійні таблетки?
Активоване вугілля (активне вугілля, карболен) складається зі спеціального пористого речовини, яка, у свою чергу, одержують з вискоуглеродних матеріалів. Найпоширеніша речовина, для отримання активованого вугілля, - звичайний деревне вугілля. Даний вид матеріалу має величезну питому поверхню, за рахунок чого активоване вугілля відмінно зв'язує і виводить з організму всі токсини і шлаки.


Дієта з активованим вугіллям - ефективність.

Так! Відповімо ми. Вона дійсно ефективна! Але, як і всі ефективне в наш час, дана дієта може принести серйозну шкоду нашому організму при її неправильному використанні. Як обіцяє дієта, за 10 днів ми можемо скинути до 5-ти кілограм ваги. Хороший результат, чи не так? Але якщо так поспішати - то ми можемо істотно зашкодити мікрофлорі кишечника, а також заробити постійну втому і млявість організму. Виною всьому все та ж здатність таблеток вбирати! Адже адсорбент не має здатності вибирати, що потрібно вбирає, і, тому, крім корисних речовин, він також вбирає і корисні! Так, з усіма шлаками і токсинами, також починають виводитися вітаміни і мінерали. Ми вам радить утриматися від зловживання даних таблеток.

Крім цього, як побічний ефект, може проявлятися висушування слизової оболонки. І довгострокові запори. Висновок? При схудненні не потрібно покладатися на адсорбуючі властивості активованого вугілля. У першу чергу варто покладатися на здорове харчування і спорт! А вугілля варто використовувати лише для очищення організму від шлаків.

Якщо ви все ж зважилися скинути пару кілограм, то ми рекомендуємо вам прочитати статтю про правильне використання дієти «Вугілля активоване для схуднення».

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії