Дієта баскова



Рецепт дієти для схуднення від Миколи Баскова на 9 днів

Тип дієти - низькокалорійна

Спад ваги - 9 кг

Тривалість - 9 днів

Микола Басков не відрізняється вродженої стрункістю. При зрості 174 см його вага деколи досягав 86 кг. З одного боку щільна конституція вигідна для оперного співака, оскільки дозволяє повною мірою використовувати голос, з іншого боку, зайва вага нікому не додає ні здоров'я, ні краси. Миколі Баскову поки вдається зберігати гарну форму і робить він це, як за допомогою продуманих фізичних вправ, так і за допомогою дієт.


Дієта від Миколи Баскова розрахована на 9 днів і використовується ним для швидкої зганяння ваги. Звичайно, скинути дев'ять кг за дев'ять днів на цій дієті навряд чи вдасться, але кинути 5 кг можна без проблем. Головна умова - певний спосіб приготування рису. Крупу потрібно замочити на ніч, потім відварити в три прийоми по п'ять хвилин, а готовий рис промити в проточній холодній воді.
Перші три дні вам доведеться їсти тільки рис без солі і масла. За ці дні ви можете позбутися від пари кілограмів. Наступні три дні ваш раціон буде складати відварену картоплю. Останні три дні дієти - тушковані овочі і печені яблука

Меню 9 денної дієти Миколи Баскова

з 1 по 3 день - рис без солі і масла на сніданок, обід, полуденок і вечерю.

з 4 по6 день - варена картопля без солі і масла

з 7 по 9 день - тушковані овочі і печені яблука на сніданок, обід, полуденок і вечерю

Усі дев'ять днів дієти Баскова на ніч потрібно випивати склянку зеленого чаю

Так само протягом дієти рекомендується пити мінеральну воду без газів в достатній кількості.

Таку дієту з обережністю слід застосовувати людям з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, і при будь-яких сумнівах краще проконсультуватися з лікарем.

Повторювати дієту рекомендується не раніше ніж через 1,5-2 міс.

Відгуки про дієту Ніколя Баскова позитивні, проте не кожна людина може витримати на такому жорсткому раціоні досить тривалою час.

Крім цієї дієти для швидкого схуднення Микола Басков рекомендує кавунову дієту, яка в короткий термін дозволяє скинути кілька зайвих кілограмів.

Але головна зброя в схудненні у Миколи Баскова - дієтолог Маргарита Корольова. Завдяки їй Баскову вдається підтримувати необхідну вагу і виглядати чудово.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії