Дієта яблучна



Яблучна дієта є однією з найбільш простих і ефективних дієт. Тривалість яблучної дієти сім днів. Зниження ваги в середньому становитиме 6-7 кілограм. Додатково вона рекомендується людям, яким інші дієти (наприклад, кремлівська дієта і шоколадна дієта) протипоказані за станом здоров'я.


Меню яблучної дієти (на 7 днів)

1 день: 1 кг яблук
2 день: 1,5 кг
3 день: 2 кг яблук
4 день: 2 кг яблук
5 день: 1,5 кг яблук
6 день: 1,5 кг
7 день: 1 кг яблук
Витримати 7 днів на одних яблуках дуже і дуже складно - але результати того варті. Якщо ви яблука любите - ця дієта для вас. Додатково необмежено можна пити зелений чай або воду (негазовану). Так само немає обмежень на колір (зелені та червоні яблука) і смак (кислі або солодкі) яблук. У крайньому випадку, починаючи з 5 дня дієти за добу можна з'їсти невеликий шматочок житнього хліба.

Яблучна дієта може бути показана і корисна людям з різними хронічними захворюваннями:

Так при наявності виразки дванадцятипалої кишки не можна їсти яблука кислих сортів.
За наявності гастриту не можна вживати солодкі яблука.
За наявності хвороб зачіпають серцево-судинну систему на 1 кілограм яблук рекомендується додати до 100 грам цукрового піску.
Гідності яблучної дієти
Безсумнівна перевага яблучної дієти для схуднення - отримання ефективного результату за тиждень (і навіть раніше). Другий плюс яблучної дієти в тому, що в яблуках містяться всі необхідні мінерали і вітаміни, необхідні людині. Третя гідність яблучної дієти - можна дотримуватися людям з хронічними захворюваннями.

Недоліки яблучної дієти
Єдиний недолік яблучної дієти обумовлений тим, що деякі з легкістю витримують по два тижні виключно на одних яблуках, а для інших навіть один день на яблуках нестерпний - різна реакція організму на яблука (за фізіологічних особливостей). Для застосування дієти при наявних захворюваннях (а майже будь-яке серйозне захворювання вимагає специфічних дієт) необхідно проконсультуватися з лікарем.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії