Дієта на кашах




Дієта на кашах переноситься дуже легко. Моя подруга моментально худне від неї, а ось на мене ця дієта взагалі практично не діє чомусь. За тиждень я змогла схуднути всього на один кілограм. Погодьтеся, що це досить мало.

Суть усієї дієти полягає саме у вживанні різного виду каш, бажано щодня їсти різні. Готувала я каші наступним чином. Брала один стакан крупи на три склянки води. Потім крупу і воду потрібно довести до кипіння і, постійно помішуючи, варити приблизно три-п'ять хвилин.


Після цього закутати каструлю з кашею і залишити на всю ніч.

Вранці необхідно ще до сніданку випити дві склянки теплої кип'яченої води, а потім вже можна і кашу їсти. Солити, сластить і додавати масло в кашу не слід.

При цій дієті можна пити знежирений кефір, зелений чай і кава без молока і цукру.

Зразкове меню на тиждень

 Понеділок. Пшоняна каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - знежирений кефір.

 Вівторок. Пшенична каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - мінеральна вода.

 Середа. Вівсяна каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - знежирений кефір.

 Четвер. Кукурудзяна каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай або мінеральна вода. Увечері - знежирений кефір. У цей день також можна їсти огірки та кріп.

 П'ятниця. Перлова каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - знежирений кефір або молоко.

 Субота. Кукурудзяна каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - знежирений кефір.


 Неділя. Ячна каша без солі, олії та цукру. Вранці - чорна кава. Вдень - зелений чай. Увечері - знежирений кефір. У неділю в кашку можна додати трохи олії. Також у цей день можна їсти гарбуз.

 Переноситься дієта дуже просто. Я, чесно кажучи взагалі не відчувала, що сиджу на ній. Результат, мабуть, залежить від якихось особливостей організму: хтось моментально худне на такій дієті, а хтось втрачає тільки один або два кілограми.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії