Дієта Тіна Кароль



Тіна Кароль (вона ж Тетяна Ліберман) - епатажна українська співачка, яка завжди відрізнялася не тільки хорошим голосом, але і пишними, істинно жіночими формами. Коли Тіна тільки починала кар'єру, шанувальники запам'ятали її худенькою 19-річною дівчиною. Згодом, вже ставши знаменитою, Таня-Тіна кілька разів стрімко набирала і настільки ж стрімко втрачала вагу.


Перший раз Кароль зазнала критики в засобах інтернет мас-медіа за недосконалу фізичну форму в кліпі "Ноченька" (2007 рік), де співачка вперше з'явилася оголеною. У 2008 році у Кароль народився син Веніамін і вона помітно набрала вагу після пологів. І коли прихильники вже звикли до її образу з пишними формами, Тіна Кароль помітно схудла, спочатку в 2012, а потім і в 2013 році.

Як їй це вдалося? Наведемо основні правила харчування, яких починає дотримуватися Кароль, коли хоче скинути вагу. Сама співачка говорить, що від природи схильна до повноти, але дотримання дієти і фізичні навантаження допомагають їй худнути, коли відображення в дзеркалі перестає її влаштовувати.

Правила схуднення Тіни Кароль


Ніякої їжі після 19 вечора
Сніданок обов'язковий!
Не менше 2 літрів води на день
Ніяких солодощів і фастфуду
Не менш 100 г білка в день
Обов'язкові піші прогулянки перед сном (якщо немає термінової роботи)
Також Тіна Кароль іноді вдається до дієті, якщо потрібно скинути вагу перед зйомками кліпу або просто так. Дієту вона поєднує з фізичними навантаженнями. Пропонуємо вам зразковий денний раціон дієти Тіни Кароль

Меню дієти від Тіни Кароль
Сніданок: тарілка гречки, відварене філе риби.
Обід: вівсянка на воді, бутерброди з сиром і шинкою.
Полудень: 50 г спортивного протеїну
Вечеря: 3 відварені яйця, овочевий салат.

Завдяки подібному меню (продукти можуть незначно змінюватись) Тіна Кароль худне приблизно на 3-5 кг за місяць. Під час дієти вона також бере аптечні вітаміни, щоб організм заповнював запаси енергії.

Іноді Тіна влаштовує розвантажувальні дні на імбирному чаї і спортивному протеїні. Під час таких днів вона п'є багато чаю з імбиру, їсть небагато овочів і вживає протеїн (по дві мірні ложки порошку, розчиненого в мінеральній воді без газу).

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії