Зелена кава в зернах як пить


Багато хто чув про те , що зелена кава набагато корисніше обсмаженого . Він зберігає всі корисні речовини і вітаміни , дозволяє скинути вагу і може служити прекрасним тонізуючим засобом. Напій нешкідливий для організму і не володіє будь-якими негативними ефектами навіть при тривалому застосуванні. Зелена кава , як правило , виготовляється із зерен видів « арабіка » або « робуста » , оскільки вони дають кращий аромат і смак. Крім того , зелена кава сприяє виведенню з організму жиру і вільних радикалів , що робить його прекрасним інструментом для швидкого схуднення.


Як пити зелений кави? Перш ніж пити каву , його потрібно приготувати. Для того щоб приготувати зелений кави , необхідно змолоти зерна. Звичайно , ніхто не забороняє використовувати вже мелені зерна , які можна придбати в найближчому супермаркеті. Однак необхідно враховувати , що вже підготовлений зелений порошок втрачає свої корисні властивості при контакті з повітрям. Приготувати справжній зелений кави можна тільки з свіжомелених зерен. Крім того , важливе значення має розмір часток помелу. Гурмани впевнені в тому , що чим менше частки , тим краще. Тому для помелу краще використовувати електричну кавомолку .

Способів приготування кави налічується кілька десятків , а то і сотень . Що ж до зеленої кави , то його рекомендується готувати виключно в турці . Френч - преси , кавоварки, перколятори також використовуються для приготування кави. Але вони не можуть зрівнятися з класичною туркою , що зберігає аромат і корисні властивості зеленого кава . Перед тим , як у турку заливається вода і засипається кава , її прогрівають на вогні. Прогрів дна турки потрібно для збереження аромату напою. Але потрібно бути обережним: довгий нагрів порожній турки здатний привести до її пошкодження , тому не можна залишати посуд без нагляду. Перегрівати турку теж не слід : досить потримати її на слабкому вогні хвилину-півтори .

У прогріту турку заливається вода і засипається кави. На кожні сто грам води засипається дві -три ложки меленого зеленої кави . Вода заливається в турку до рівня звуження горлечка , що дозволяє прибрати з посуду зайве повітря . Як правило , для приготування зеленої кави використовується холодна вода. Гарячу воду беруть тільки ті , хто хоче заощадити час на приготуванні напою. Однак гаряча вода не дозволить приготувати дійсно смачний і ароматний кави , так що економія часу в даному випадку є досить спірною.
Офіційний зелена кава зі знижкою ДЕТАЛЬНІШЕ >>

Турка з кавою ставиться на слабкий вогонь. Потім необхідно чекати , поки на поверхні напою з'явиться скориночка . Після цього вогонь необхідно зменшити до мінімального і чекати моменту закипання. Поява бульбашок на поверхні напою свідчить про те , що кава починає закипати . Найважливіше в цей момент: зняти турку з вогню до того , як скоринка зруйнується , і всі аромати кави улетучатся . Для поліпшення смаку кави процес нагрівання напою слід повторити ще один- два рази , кожен раз чекаючи осідання скоринки в рідину .

Як правильно пити зелений кави , відгуки ? Для того щоб повністю відчути смак кави , його необхідно пити без додавання цукру або вершків . Допустимо кілька крапель молока. У день не рекомендується вживати більше двох чашок зеленого кава . І найкраще , якщо це буде ранковий ритуал , що випереджає сніданок. При такому підході до справи кави не тільки підбадьорить , а й виїде з організму зайву воду , приводячи до заповітного зниженню маси тіла.

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії