Дієти для швидкого схуднення



Доброго часу доби, шановні відвідувачі. Раді вас бачити на сторінках нашого ресурсу. На жаль, у нас не було часу, та добірки дієт не публікувалися майже 2 тижні, що, звичайно ж, засмучує як вас, так і нас. Ну що ж. Ми хочемо виправити ситуацію, тому публікуємо новий запис. У цій статті ми розглянемо десять ефективних дієт для швидкого схуднення. Деякі з них будуть на основі попередніх, про деякі ви дізнаєтеся вперше.


Дієти для швидкого (як літак) схуднення

До речі, я дуже стараюся, публікуючи ці статті. А реклами на сайті немає. Якщо ви хочете подякувати мене, просто надішліть посилання на мій сайт своєму другу чи подрузі, а ще краще залиште її на якомусь форумі. У мене немає грошей на розкрутку сайту, тому допомогти можете тільки ви. Ну, почнемо, мабуть. Зберемо найпопулярніші дієти для швидкого схуднення і розглянемо їх.



Передмова.

Ось, начебто тільки почав писати, а вже втомився як кінь, потрібно перекусити, піду, наллю чаю ... І ось він я, сиджу з чаєм і друкую цю статтю. В якості передмови хочу сказати, що всі швидкі способи схуднення засновані на жорстких дієтах, і можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї, тому перед тим як сісти на одну з таких дієт - рекомендую проконсультуватися з лікарем. Якщо ви сам собі лікар - то сміливо можете читати подальший текст.

Легка дієта для швидкого схуднення. Дієта №1

легка дієта для швидкого похуденіяНачнем з легкої дієти, можливо, вона підійде саме вам. Вона, мабуть, сама щадна з усіх наданих в цій статті. Худнути ми будемо за допомогою чаю. Доведено, що зелений чай не просто тонізуючий напій, але ще й досить багатий білком продукт (вміст білка в якісному зеленому чаї доходить до 20.

Суть легкої "чайної" дієти полягає в щоденному вживанні зеленого чаю, не менше 5 разів на день. Природно, чай повинен бути справжнім, а не той, що продають у пакетиках задешево. Крім чаю, можна їсти фрукти і овочі, білкову їжу (рибу, бобові, нежирне м'ясо), але в міру.

Якщо класичний зелений чай пити вже несила, можна спробувати інший варіант: заварювати чай на молоці. Калорійність такого напою все одно залишається невисокою, можна навіть додати мед. В результаті отримуємо дієтичний продукт, що містить безліч корисних речовин і вітамінів: збалансоване поєднання білків / жирів / вуглеводів, мінеральні речовини (зокрема кальцій), вітаміни групи В, вітамін С і т.д.

Курс такої дієти повинен становити не більше двох тижнів, а періодичність - не частіше 2 разів на рік.


Дієта для дуже швидкого схуднення. Дієта №2

дієта для дуже швидкого похуденіяС допомогою цієї дієти для схуднення ви схуднете дуже швидко. Тому, вона так і названа мною. Розрахована вона на 3 дні, і на скидання до 4х кг, тому більше скинути практично нереально, за такий короткий термін.

Перший день
Сніданок: варене яйце - 1шт., Сік апельсиновий - 200г.
Обід: салат овочевий з шматочками індички (приблизно 60 м) і сиром (нежирним), листя салату. На десерт яблуко.
Вечеря: макарони з креветками - 115г., Салат зі шпинату (заправка низькокалорійна).

Другий день
Сніданок: злакові пластівці (грубого помелу) залити знежиреним молоком.
Обід: те ж саме що і на сніданок.
На десерт груша.
Вечеря: Спагеті і фрикадельки з пісної індички, за бажанням - листя салату.

Третій день
Сніданок: підсушений бейгале з сиром (нежирним).
Обід: Зелений салат з куркою відварний - 115г. На десерт 2 персика.
Вечеря: Лазанья зі знежиреного сиру, салат із зелені (заправка пісна).


Дієта Долиною для швидкого схуднення. Дієта №3

дієта Лариси Доліної для швидкого похуденіяЗа день до дієти Доліної виключи з раціону солодке, гірчицю, майонез, випічку, приправи, жирні та гострі страви. Перейти на вегетаріанське меню: овочі, ягоди і фрукти. Пити крім соку можна воду мінеральну і зелений чай.

Під час швидкої дієти Доліної тобі необхідно випивати близько 2-3 л соку. Пити сік треба поступово - по 1 склянці (200мл) як тільки захочеш поїсти або перекусити. Крім соків пий чай і чисту воду. Щоб дієта пройшла без ускладнення на підшлункову залозу, сік разбавляй чистою водою. Можна також додати 1ч.л. меду на 1 склянку соку.

Морквяний, гарбузовий, буряковий і сік селери - ось що треба для такої ж стрункості, як у Лариси Доліної.


Дієта для швидкого схуднення ніг. Дієта №4

дієта для швидкого схуднення ногЕта дієта прекрасно підійде тим, хто страждає ожирінням ніг, стегон, гомілки. По-перше, для схуднення ніг, вам потрібно буде зайнятися вправами - присіданнями, спортивною ходьбою, або бігом, так само для ніг (як і для всього тіла в цілому) будуть дуже корисні стрибки на скакалці. Ну і, звичайно ж, вам необхідно дотримуватися наступний раціон:

Сніданок не раніше 8 години ранку - 250 мл зеленого чаю або кави з 1 чайною ложкою цукру.
в 11 годин можна з'їсти 1 яйце і 7-8 слив, або стільки ж чорносливу.
о 14 годині - 200 г відвареної курки, 1 яблуко або 1 апельсин. 150 г8 салату з капусти і моркви.
о 17 годині - 1 апельсин або 1 яблуко, 50 г твердого сиру.
На вечерю, який повинен бути не пізніше 20 годин - стакан нежирного кефіру.

Тільки строго дотримуючись цих вказівок, дієта для швидкого схуднення ніг буде працювати на вас, а не проти вас. Піти з неї можна відразу як ви вважаєте за потрібне.



Дієта для схуднення живота (швидка). Дієта №5

дієта для швидкого схуднення жівотаБистрая дієта для схуднення живота - це картопляна дієта, що сприяє схудненню, поліпшенню обміну речовин і очищенні кишечника. Тривалість дієти може бути від 7 днів до 15 днів. Якщо ви збираєтеся дотримуватися дієти більше 7 днів, то в добовий раціон необхідно додати 1 яйце, зварене круто. За тиждень - мінус 4 - 6 кілограм.

Добовий раціон: Неочищений картопля (бажано молодий) - 1,5 кілограма. Ділимо на кількість прийомів їжі від 4 до 6 разів, враховуючи, скільки разів на день Ви звикли їсти. Якщо є можливість, то краще розділити на 6 частин.

Кожну порцію картоплі переважніше готувати окремо. Перед приготуванням картоплю необхідно добре помити, ретельно очистити щіткою від землі. Готувати необхідно в шкірці, на пару або запікати до появи хрусткої скоринки, можна додавати трохи рослинного масла, лимонного соку, подрібненого часнику, листової зелені - петрушки, кропу, кінзи або базиліка.

Їсти бажано відразу після приготування, поки блюдо ще гарячіше. Є картоплю необхідно разом з шкіркою, тому що саме в шкірці міститься велика частина білків, вітамінів, мінеральних речовин, і мікроелементів.
Протягом дня між прийомами їжі п'ємо мінеральну або питну воду, зелений чай, без додавання цукру і цукрозамінників, можна з лимоном - не менш 1,5 - 2л в день.

.
Найшвидша дієта для схуднення. Дієта №6

найшвидша дієта для похуденіяСамая швидка дієта, відома вже протягом багатьох років - це голодовка. Так, реально. Вам потрібно буде голодувати, причому жорстко голодувати. Протягом 7ми днів, вживайте тільки кип'ячену воду і чорний хліб (не більше 0.5 кг в день), води можна пити скільки завгодно.

Це дуже відважний крок, сівши на таку дієту, сидите до кінця, інакше все піде нанівець. Виходити з найшвидшою дієти потрібно акуратно, щоб різко НЕ навантажити організм їжею. Тому поступово збільшуйте свій раціон, вводячи в нього нові продукти протягом ще одного тижня.

За час голодування на цій дієті, можна скинути буквально 10кг за тиждень (якщо ще зайнятися фізичними вправами). Якщо ви відчуваєте, що можете протриматися більше тижня, і вам потрібно скинути ще кілька кілограм - то будь ласка, але, як я вже і попереджав - будьте дуже обережні.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дієта під час годування грудьми

Дієта при алергії